kivilioralet_1905
Yeni Üye
abi çok güzel olmuş
Foruma kayıt olarak bir çok özellikten faydalanabilir yardımlaşabilir ve sohbet edebilirsin. Türkiye'nin Oyun ve Yazılım platformuna bekleniyorsun.
Şimdi Kaydol!
indirme linki neredeMerhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.[Hidden content]
Plugin Paketi İndirme Linki: (Yorum Atmadan Göremezsiniz)
Wmdiyo Link Kısaltma Sitesi
kisalt.wmdiyo.com.tr
Plugin Paketi Şifrelidir. RAR Şifresini Alabilmek İçin Discord Gelip・şifre・talep Kanalından Talep Açınız. Ayrıca
・mc-boxpvp kanalını okuyunuz.
discord.gg/akatrox
Aldıktan sonra forum veya discorddan çıkana hakkımız haramdır.
Tanıtım :
Mükemmel.Merhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.
[Hidden content]
Plugin Paketi Şifrelidir. RAR Şifresini Alabilmek İçin Discord Gelip・şifre・talep Kanalından Talep Açınız. Ayrıca
discord.gg/akatrox
Tanıtım :
mükemmelMerhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.
[Hidden content]
discord.gg/akatrox
Tanıtım :
mükemmelMerhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.
[Hidden content]
discord.gg/akatrox
Tanıtım :
güzel elinize sağlıkMerhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.
[Hidden content]
discord.gg/akatrox
Tanıtım :
güzelMerhaba gençler bugün geliştirmiş olduğum Boxpvp paketinin 2. versiyonunu (sezon 2) halini ücretsiz olarak paylaşma kararı verdim. Plugin paketi kendi sunucumun eski plugin paketidir. Ücretsiz muadillerine göre çok çok üst düzey bir plugin paketidir. İndirmek şartlara tabidir. İyi kullanımlar.
[Hidden content]
discord.gg/akatrox
Tanıtım :
WMDiyo forum platformu ilk defa 2018 yılında projesi atılmış, o yıllarda oyun sunucuları için destek platformu olarak hizmet vermiş daha sonrasında webmaster & oyun ve yazılım alanlarını bünyesine almış fakat 2021 de verdiği araya 2024 yılı itibari ile daha dinamik ve güncel şekilde hizmete geçirmiştir.